Menu

Bruiloft fotografie


Ga jij trouwen? Van harte gefeliciteerd! De stress is vast al begonnen en je bent zeker al heel druk met het plannen en organiseren?!

Vergeet zeker niet te denken aan een goede fotograaf. De dag van je leven moet hoe dan ook vastgelegd worden. Wij zijn ervaren in bruiloft fotografie en hebben al ontelbaar veel bruiloften bijgewoond. En neem van ons aan: wij missen nooit de mooiste momenten!

Hoe ziet bruiloft fotografie op jou bruiloft eruit?


Als jij aan ons laat weten dat je graag wilt dat we foto’s nemen op jou bruiloft, dan gaan we eerst met elkaar in gesprek. We moeten uiteraard weten wanneer jullie trouwen, waar, maar vooral ook hoe de dag eruit gaat zien.

Dit is ook het moment waarop jullie kunnen aangeven hoe lang er foto’s gemaakt moeten worden. Wij werken met blokken van 3 uur. Je kan dus 3, 6, 9 of 12 uur lang foto’s laten maken.

Langer is uiteraard mogelijk. Dit komt vaak voor bij bruiloften in het buitenland.

Tijdens de bruiloft zal niemand last van ons hebben. Behalve tijdens de fotoshoot, dan hebben we jullie glimlach zeker nodig!

Na de bruiloft ontvangen jullie van ons een USB-stick met alle foto’s erop. Ook ontvangen jullie een prachtig fotoboek met de mooiste plaatjes!